100% groene stroom

Altijd de beste deal

Snelle service

Zonnepanelen installatie

Verlaag je energiekosten met tot wel €100 per maand

Doe de gratis dakscan!

En kom erachter hoeveel jij kan besparen

"(Required)" indicates required fields

Mister sun medewerker tilt zonnepaneel

Scan je dak en ontvang een vrijblijvende offerte

Overweeg je om zonnepanelen te laten installeren, maar weet je niet zeker of je woning hiervoor geschikt is en hoeveel zonnepanelen er op je dak passen? Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de installatie van zonnepanelen! Ontdek eenvoudig en snel of jouw dak geschikt is voor het installeren van zonnepanelen. Binnen 24 uur ontvang je een gedetailleerde offerte in je mailbox.

Kies je voor Mister Sun, dan installeren we de zonnepanelen al binnen een maand na je aanvraag op je dak. Zet vandaag de eerste stap richting duurzame energie en laat de zon het werk voor jou doen!

Hoe we dit doen

Stap voor stap uitgelegd hoe we te werk gaan

1. Dakscan en legplan

Mogelijkheid
Na het invullen van je gegevens gaan onze monteurs kijken of je dak geschikt is voor het installeren van zonnepanelen, hoeveel er zouden kunnen liggen en wat dit gaat kosten.
Maatwerk legplan
Je dak is geschikt, super! We stellen een maatwerk legplan op voor jouw woning en plannen een installatiedatum in.

2. Installatie zonnepanelen

Plaatsen van de zonnepanelen
Nadat alles goed is besproken gaan onze monteurs aan de slag met het plaatsen van je zonnepanelen. Ze houden je volledig op de hoogte en geven een verwachte tijd van afronding.
Controle en koppeling app
Na de afronding van het installatieproces lopen onze monteurs alles nogmaals langs om te controleren of alles goed werkt. Ook worden de zonnepanelen gekoppeld aan onze slimme app.

3. Besparen maar!

Bespaar direct
De zonnepanelen zijn geïnstalleerd en werken naar behoren. Vanaf dit moment zal je beginnen met het opwekken van groene stroom en dus ook met besparen!
Service
We gaan er natuurlijk vanuit dat er niks fout zal gaan, maar mocht je toch problemen ervaren, kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken voor al je vragen!
Doe de dakcheck

Altijd tevreden met
MisterSun

Geld besparen
1
Snelle levering
De zonnepanelen worden gemiddeld binnen 1 maand na je aanvraag geïnstalleerd zodat jij kan beginnen met besparen
Duurzaam huis
2
Volledig btw-vrij
Per 1 januari 2023 betaal je geen btw meer over je zonnepanelen
Betrouwbare energie
3
25 jaar garantie
Ons team van monteurs staat altijd voor je klaar bij onverwachte problemen met de zonnepanelen
Doe de gratis dakscan

Ontdek wat onze klanten vertellen

Klantbeoordeling
4.9/5
20+ reviews
Google
5/5
Het zijn natuurlijk drukke tijden op het gebied van zonnepanelen. Desondanks toch prima geholpen door Mister Sun!

Koos, particulier

5/5
Alles werd conform afspraken gedaan en keurig op tijd! Ook het team wat de zonnepanelen kwam installeren waren heel aardig en netjes, ze hebben zelfs kapotte dakpannen vervangen omdat ze toch op het dak bezig waren. Hoe aardig is dat! Dikke pluim.

Jon, particulier

5/5
Goed bedrijf, kwam verassend snel monteren. Hoefde gelukkig geen 5 weken te wachten, netjes afgewerkt en super vriendelijk dikke 10!

Kamalini, particulier

5/5
Erg tevreden! Aan de telefoon netjes te woord gestaan en de uitvoering ook dik in orde.

Shadi, particulier

5/5
Vandaag 10 panelen geleverd gekregen, netjes met de jongens mogen meekijken wat hoe en waar Deze jongens hebben prachtig werk geleverd en het ziet er nog beter uit in de meterkast als wat het voorheen deed.

Gerard, particulier

Meest gestelde vragen over installatie

Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch verder.
085 060 5301
Hoe lang duurt de installatie van zonnepanelen?
De installatietijd varieert afhankelijk van de omvang van het systeem en de complexiteit van de installatie. De hoeveelheid zonnepanelen speelt bijvoorbeeld een rol in de lengte van de installatie. Gemiddeld duurt de installatie van zonnepanelen één tot enkele dagen.
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Niet elk huis heeft de mogelijkheid voor zonnepanelen. De ligging, het dak en de oppervlakte spelen hierin allemaal een rol. Kan jij op onderstaande vragen ‘ja’ beantwoorden? Dan is de kans groot dat jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

- Ben jij de eigenaar van het huis?
- Heeft jouw dak overdag direct zonlicht en weinig schaduw?
- Is het dak stevig genoeg om zonnepanelen te kunnen dragen?
- Ligt jouw dak tussen oost en west?
- Heb je minimaal 15m2 aan oppervlakte beschikbaar?

Doe onze gratis dakscan om erachter te komen of jouw dak geschikt is!
Wat zijn de kosten van een zonnepaneel installatie?
De kosten voor het installeren van zonnepanelen kunnen verschillen, afhankelijk van diverse factoren. Het aantal zonnepanelen dat je wilt laten plaatsen en het type panelen dat je kiest, hebben invloed op de prijs. Daarnaast spelen ook de installatiekosten een rol. De duur van de installatie hangt af van het aantal panelen dat je selecteert. Onze ervaren monteurs staan klaar om je verder te adviseren op basis van jouw specifieke situatie en wensen.

Kan ik zelf zonnepanelen installeren?
Hoewel het in sommige gevallen mogelijk is om zelf zonnepanelen te installeren, is het belangrijk om te beseffen dat dit technische kennis en ervaring vereist. Het installeren van zonnepanelen omvat specifieke stappen en kennis van elektrische systemen en bouwvoorschriften. Foutieve installaties kunnen leiden tot storingen, schade en veiligheidsrisico's. Daarom raden wij aan om de installatie van zonnepanelen over te laten aan professionele monteurs. Zij hebben de nodige expertise en certificering om de installatie vakkundig en veilig uit te voeren.
Zit er wachttijd op zonnepanelen installatie?
Bij Mister Sun garanderen we een snelle en efficiënte installatie van jouw zonnepanelen. Gemiddeld genomen worden de zonnepanelen binnen slechts 1 maand na de aanvraag op je dak geplaatst. We begrijpen volledig dat tijd belangrijk is en streven ernaar om je zo snel mogelijk van groene energie te voorzien. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat het hele proces vlot verloopt, van aanvraag tot installatie. Doe vandaag nog onze gratis dakscan om erachter te komen of je dak geschikt is voor zonnepanelen.